Huoneistoremontit laadukkailla materiaaleilla Keravalla

Yhteystiedot
Rakennussaneerausyritys.

Estimo tekee huoneistoremontit huolellisesti ja laadukkailla materiaaleilla Keravalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Meillä on jo pitkä kokemus erilaisten tilojen saneerauksista ja autamme mielellämme myös sinua saamaan toiveidesi mukaisen, korkeatasoisen lopputuloksen.

 

Saat meiltä niin seinien, kattojen kuin lattioidenkin kunnostuksen. Remontoimme halutessasi myös keittiön sekä kylpyhuone- ja saunatilat. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Huoneistoremontti vaikka lattiasta kattoon

Huoneistoremontti voi tarkoittaa joko pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaista remonttia, jossa uusitaan kaikki pinnat, kuten lattiat, seinät ja katot. Muiden tilojen ohella voidaan uusia myös koko keittiö sekä kylpyhuone-, sauna- ja wc-tilat. Huoneistoremontti voi pitää sisällään myös esimerkiksi tilamuutoksia, putkitöitä ja sähkötöitä. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi yhdellä yhteydenotolla!

 

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa kokonaisvaltaista palvelua, eli huolehdimme remontin kaikista vaiheista alusta loppuun asti. Suunnittelemme remontin yhdessä kanssasi, hankimme tarvittavat materiaalit, suojaamme kohteen ja teemme remontin sovitussa aikataulussa. Lopuksi vielä viimeistelemme työn siivoamalla remontin jäljet. Näin sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Voit sen sijaan keskittyä työntekoon, yhdessä oloon perheen kanssa tai vaikka vapaa-ajan viettoon.


Huoneistoremontissa ammattitaito, oikeat työmenetelmät ja materiaalien laatu ovat avainasemassa. Me tarjoamme remontillesi kokeneet ja huolelliset tekijät, jotka hallitsevat kaikki tarvittavat työmenetelmät. Panostamme myös laadukkaisiin materiaaleihin, jotta lopputulos on varmasti mieleisesti ja kestävä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös keittiöremontteihimme!

Meidät tunnetaan myös laadukkaiden keittiöremonttien tekijöinä. Asennamme kaikkien keittiövalmistajien keittiöt ja tarvittaessa teetämme keittiökalusteita myös asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaan.


Huolehdimme koko keittiöremontista suunnittelusta viimeistelyyn saakka: puramme vanhat kalusteet, teemme pohjatyöt, maalaamme ja asennamme uudet kalusteet. Palvelumme kattaa myös muun muassa tarvittavat putki- ja sähkötyöt. Käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita.

Lue lisää keittiöremonteistamme