Kokonaisvaltaiset keittiöremontit Keravalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot
Rakennussaneerausyritys.

Estimo tekee kokonaisvaltaiset keittiöremontit Keravalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Autamme sinua siis unelmiesi keittiön suunnittelusta alkaen, ja palvelumme kattaa myös materiaalien hankkimisen ja laadukkaan toteuttamisen. Asennamme kaikkien keittiövalmistajien tuotteita, ja tarvittaessa teetämme esimerkiksi uudet kaapistot mittojen mukaan.

 

Monipuoliselta saneerausalan yritykseltämme saat myös pintaremontit ja kattavat huoneistoremontit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi!

Uusi keittiö avaimet käteen -periaatteella

Saat yritykseltämme kokonaisvaltaisen keittiöremontin, eli huolehdimme kaikesta suunnittelusta viimeistelyyn saakka avaimet käteen -periaatteella.


Kaikki alkaa remontin suunnittelusta. Kuuntelemme keittiöön liittyviä tarpeitasi ja toiveitasi, jotta lopputulos vastaa varmasti odotuksiasi. Otamme suunnittelussa huomioon muun muassa keittiön koon, tilan muodon, käytettävissä olevan budjetin sekä kalusteisiin, materiaaleihin ja väreihin liittyvät toiveesi.


Hankimme remontissa tarvittavat materiaalit ja toteutamme urakan laadukkaasti. Keittiöremontti pitää sisällään muun muassa vanhojen kalusteiden purkamisen, pohjatyöt ja maalaukset, uusien kalusteiden asennuksen sekä tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Luotamme hyväksi havaitsemiimme yhteistyökumppaneihin.


Kokonaisvaltaisen keittiöremonttimme etuna on, että ammattilaisemme hoitavat kaiken puolestasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia eri urakoitsijoiden työn koordinoinnista tai aikataulujen yhteensovittamisesta. Jäljiltämme voit tulla valmiiseen keittiöön!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikkien keittiövalmistajien keittiöt

Eri keittiövalmistajien keittiöt voivat vaihdella suuresti niin ulkonäöltään kuin materiaaleiltaan ja hinnaltaan. Tunnemme useiden eri toimittajien ratkaisut ja autamme tarvittaessa sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Halutessasi voimme tilata keittiön kaapistot mittojen mukaan luotettavalta toimittajalta.


Sopivan keittiökokonaisuuden suunnittelun sekä kalusteiden ja materiaalien hankkimisen jälkeen huolehdimme asennuksesta ammattitaidolla. Luottamalla asiantuntevaan palveluumme voit olla varma, että saat unelmiesi keittiön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot