Korkeatasoiset kylpyhuoneremontit Keravalla

Yhteystiedot
Rakennussaneerausyritys.

Estimo suunnittelee yhteystyökumppaneineen ja toteuttaa kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Keravalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Avullamme saat toiveidesi mukaisen, toimivan, viihtyisän ja korkeatasoisen kylpyhuoneen. Olemme saneeraustöiden vahva ammattilainen, ja meiltä löytyy myös märkätilojen remontoimisessa tarvittava VTT:n vesieristyssertifikaatti.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremonttiasi varten! Saat meiltä halutessasi samalla myös muut sisätilojen remontit.

Kylpyhuoneremontti toiveidesi mukaan

Aloitamme kylpyhuoneremontin kartoittamalla tarpeesi ja toiveesi. Keskustelemme kanssasi kylpyhuoneesi nykytilanteesta ja siitä, millaisia muutoksia haluat saada aikaan. Tämän jälkeen suunnittelemme kylpyhuoneremontin toteutuksen ja aikataulun.


Kylpyhuoneremontti voi sisältää monia eri osa-alueita, kuten vesieristyksen, lattian ja seinien laatoituksen, kalusteiden asennuksen ja valaistuksen suunnittelun. Huolehdimme kaikista remontin osa-alueista ammattitaidolla.

 

Käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotta lopputulos on kestävä ja tyylikäs. Luotamme esimerkiksi ARDEXin tuotteisiin. 

 

Pyrimme minimoimaan remontin arjellesi aiheuttaman häiriön. Työskentelemmekin mahdollisimman tehokkaasti ja siististi. Huolehdimme myös remontin jälkien siivoamisesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vedeneristyksen sertifioitua osaamista

Vedeneristys on yksi tärkeimmistä kylpyhuoneremontin osa-alueista. Se estää kosteuden pääsyn kylpyhuoneen rakenteisiin ja lattiaan ja ehkäisee siten terveydelle ja turvallisuudelle aiheutuvia riskejä, kuten kosteusvaurioiden syntymistä. Huolellinen vedeneristys takaa kylpyhuoneelle pitkän käyttöiän.


Meiltä löytyy märkätilojen vedeneristämisen sertifikaatti, joka takaa työmme korkean laadun. Teemme vedeneristyksen ammattitaidolla ja huolellisesti. Käytämme vain testattuja ja turvallisia materiaaleja.
Yrityksellämme on jo pitkä kokemus kylpyhuoneremonteista ja vedeneristyksen toteuttamisesta. Anna remonttisi ammattilaistemme käsiin – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Saunaremontit 

Saunaremontti kannattaa antaa ammattilaisten käsiin, jotta lopputulos on sekä toimiva että silmää miellyttävä. Me palvelemme sinua remontin suunnittelusta alkaen ja hoidamme toteutuksen huolellisesti.

 

Autamme sinua valitsemaan tyyliisi ja kukkarollesi sopivat materiaalit. Remontin avulla voimme parantaa myös saunan energiatehokkuutta. Kerromme mielellämme tarjolla olevista ratkaisuista.

Kysy lisätietoja