Remontit, maalaukset ja laatoitukset taidolla ja ammattiylpeydellä Vantaalla

Yhteystiedot
Rakennussaneerausyritys.

Estimo on vuonna 2010 perustettu rakennussaneerausyritys. Toteutamme laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut vankalla kokemuksella Vantaalta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella, tarpeen mukaan myös lähialueilla.

Estimo on saneeraustöiden raudanluja ammattilainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous remonttitarpeellesi!

Saneeraustyöt vankalla ammattitaidolla

Toteutamme kaikenlaiset ja -kokoiset saneeraukset ja remontit taidolla sekä sisä- että ulkotiloihin. Kauttamme tilaat muun muassa erilaiset maalaukset ulkomaalauksista sisätiloihin ja vaativiinkin erikoismaalauksiin. 


Toteutamme myös kosteiden tilojen remontit sekä laatoitukset ammattitaidolla. Meiltä löytyy työhömme vesieristesertifikaatti (VTT-sertifikaatti), ja tarvittaessa, kattavan yhteistyöverkostomme ansioista, saamme paikalle myös pätevät LVI- ja sähköasentajat. 


Teemme myös erilaiset uudistustyöt pienistä pintaremonteista laajoihin huoneistoremontteihin aina erinomaisen laadukkain lopputuloksin.

Tutustu myös rakennuspalveluihimme

Isot ja pienet remontit laadukkain lopputuloksin

Toteutamme kaikki saneeraustyöt asiakkaan toiveita, tarpeita ja vaatimuksia kuunnellen. Suoritamme työmme ammattilaisen tehokkuudella – yhdessä sovituista aikatauluista sekä budjeteista pidetään kiinni. Kanssamme voit olla varma, että lopputulos on suunnitelmien mukainen, pienimpiä yksityiskohtia myöten!


Soita tai laita meille sähköpostia ja kerro remonttisuunnitelmistasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja laadimme kustannusarvion tarvitsemallesi työlle. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan lisäksi koko pääkaupunkiseudulla, tarvittaessa kauempanakin.

Pyydä kustannusarvio remontillesi